• LVD N series

    Seri LVD N

    Woh wohan LVD N cocog kanggo lawang ngarep Al-paduan sing sempit. Bisa karo NFC.

    Kompatibel karo Amazon Alexa, google home, IFTTT.

  • LVD T SERIES

    LVD T SERIES

    T1 dilengkapi kopling internal cycinder, kanthi sistem kontrol kapisah ing panel ngarep lan mburi, lan dilengkapi aksesoris sing gegandhengan kanggo nyegah gangguan elektromagnetik.

  • LVD-06SF

    LVD-06SF

    LVD-06SF minangka kunci bekas driji semi-konduktor aloi seng kanggo lawang kayu utawa lawang kayu utawa lawang logam. Kabeh ing siji kunci lawang sing cerdas, yaiku sing paling laris ing lini produk anyar.

    Navigasi swara supaya gampang dioperasikake

    Alarm voltase sithik

    Keypad layar tutul, digit cahya mburi biru

    Nangani sing bisa dibalekake

    Angkat gagang kanggo kunci dobel

     

  • LVD06S Touch Screen

    Layar Sentuh LVD06S

    Kunci Pintu Entri Digital Smart Home

    Fungsi prasaja sandhi

    Dhukungan app TUYA UTAWA TTLOCK

    Remote Control

    Kita netepi filosofi bisnis "kualitas kredibilitas, reputasi kanggo pembangunan". Kuatake kerja sama internasional kanggo mesthekake maju lan teknologipangembangan saka produk.

    LVD-05F minangka jinis kunci lawang bluetooth elektronik sing anyar sing dikembangake majeng apartemen lan tenement  sistem manajemen. Iki kalebu rong paten utama lan akeh teknologi. Lan ndhukung 11 basa lan bisa didownload lan ditrapake ing 159 negara nganggo TTlock App.

    Teknologi elektronik lan biometrik canggih nggawe kunci elektronik duwe kemampuan pangenalan sing cerdas, sing nggawe pelanggan’ makarya lan urip luwih gampang lan trep. 

  • LVD-06MFP

    LVD-06MFP

    Kunci Door Smart LeI-U Keypad Fingerprint minangka jinis kunci lawang cerdas sing dikembangake kanthi independen dening perusahaan kami. Duwe macem-macem cara mbukak kunci: bekas driji, APP, sandhi, tombol mekanik, kertu IC.

  • LVD-06MFE

    LVD-06MFE

    LVD-06MFE minangka kunci bekas driji dapper anyar, sing bisa dadi gantine tombol mekanik versi lawas lan bakal ditutup sawise digunakake, sing cerdas lan trep. Produk kasebut tampil apik, garis alami lan alus, lan nggunakake teknologi elektroplating kanggo nyedhiyakake perasaan sing bermutu.

  • LVD-06G Series

    Seri LVD-06G

    Iki digawe kanggo lawang kaca lan ketemu ing kantor. Perusahaan duwe spesialisasi ing riset lan pangembangan, produksi lan penjualan kunci pengenalan wajah cerdas, kunci sidik jari, kunci vena jari, omah apartemen, kunci kabinet, lan seri panel kontrol liyane. Perusahaan kasebut mesthi nggayuh kualitas lan layanan tingkat dhuwur kanggo tujuan bisnis, kanggo nyedhiyakake program aplikasi kunci cerdas sing stabil kanggo para pelanggan.

    LVD-06G minangka Kunci Sandi revolusioner kanthi akses 5-in-1 canggih lan fitur keamanan sing kuwat.

    Tekstur logam sing kuat, lan warnane alus, sawise proses ilmiah sing ketat, kunci komersial sing sampurna kanggo bisnis, omah lan apartemen sing butuh akses kanggo pirang-pirang wong. Kasedhiya karo mortise, utamane apik kanggo lawang njaba.

    Sampeyan bisa menehi kode sementara kanggo tamu, pengunjung, sing duwe omah utawa karyawan - sampurna kanggo papan kerja, Omah, hotel, sekolah, lan apartemen.

  • LVD-07S Tuya

    LVD-07S Tuya

    LVD-07S Tuya paling gampang nginstal kunci lawang sing cerdas.

    Kontrol jarak jauh karo gateway, keamanan dhuwur lan nggawe urip sampeyan gampang lan gampang.

     

  • LVD07MFP Tuya

    LVD07MFP Tuya

    LVD07MFP Tuya minangka struktur sing gampang nganggo kunci bekas driji lan Aplikasi Tuya.

    Skenario Aplikasi: Gedung Kantor

    Manajemen Kehadiran: Jam kerja bisa disetel, lan fungsi iki ndhukung karyawan kanggo milih bekas driji, Aplikasi, sandhi utawa kertu IC kanggo jam. Sampeyan bisa mriksa statistik kehadiran karyawan ing saben wulan, kalebu telat, mangkat luwih awal, lan ora ana jam-jam.

    Ngatasi masalah manajemen kunci kantor sing akeh banget, kamar conto, ruang rapat, gudang lan liya-liyane.

    Mode kunci sing aman, siji klik nggawe kantor sampeyan dadi ruang pribadi.

  • LVD07MFE Tuya

    LVD07MFE Tuya

    LVD07MFE Tuya minangka Kunci Pintu Biometrik Kontrol Ponsel Ponsel profesional, sampurna kanggo omah, kantor, hotel, aplikasi keamanan apartemen. Dhukungan nyambung menyang ponsel liwat Bluetooth 4.0. Sampeyan bisa mbukak lawang kanthi mbukak kunci kertu, sandhi, APP, bekas driji utawa mekanik. Mesthekake keamanan sedina muput kanggo sampeyan lan kulawarga, gampang dipasang lan digunakake, cocog karo lawang sing paling akeh.

    1. Mode Kunci Aman: Kajaba kode akses lan APP saka administrator, kabeh sidik jari, kode akses lan kertu IC pangguna ora bisa mbukak kunci lawang.

    2. Kirim eKey: Kanggo menehi ijin Aplikasi pangguna liyane, administrator ngeklik banjur mlebu menyang “Kirim eKey” ing App, lan input telpon seluler utawa akun email sing didaftar dening pangguna liyane, kanthi nyetel wektu otorisasi minangka wektu, permanen, sapisan utawa siklik, banjur klik "Kirim". Pangguna resmi ora prelu nambah kunci, lan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo mbukak kunci sajrone wektu otorisasi.

    3. Gawe Passcode: administrator bisa nggawe sandhi ing App kanthi 5 mode sing dipilih, kalebu permanen, wektu, siji wektu, adat lan siklik. Contone, sandhi kanthi wektu bisa disetel dadi sandhi sing valid wiwit jam 9 esuk nganti 11 esuk saben dina Selasa esuk.

    FAQ :

    1. Apa kunci gampang dipasang?

    Ya, ora dibutuhake instalasi profesional. Sampeyan bisa nginstal LVD-05F ing lawang kurang luwih 5 menit kanthi obeng. Lan paling cocog karo kunci lawang siji-silinder ing lawang kiwa lan tengen.

    2. Baterai apa sing digunakake? Suwene suwene kanggo ngganti batere?

    Konsumsi baterai sithik, 4 batere AA awet luwih saka 1,5 taun

    3. Kepiye yen batere wis entek?

    Ana antarmuka darurat USB, sampeyan bisa ngisi daya kanggo mbukak kunci nalika baterei wis entek.

Ninggalake Pesen Sampeyan