page_banner

Produk

Kunci Pintu Cerdas

Zhejiang LEIYU Intelligent Hardware Co., Ltd. didegaké ing taun 2006, dununge ing No. 8 Lemon Road, Ouhai Economic Development Zone, Wenzhou City, Zhejiang China. Leiyu basis produksi ing Taishun yaiku pabrik kunci profesional, pabrik produksi nutupi jembaré udakara 12.279 meter persegi, udakara 150 karyawan.

Kunci Bolt Mati

Zhejiang LEIYU Intelligent Hardware Co., Ltd. didegaké ing taun 2006, dununge ing No. 8 Lemon Road, Ouhai Economic Development Zone, Wenzhou City, Zhejiang China. Leiyu basis produksi ing Taishun yaiku pabrik kunci profesional, pabrik produksi nutupi jembaré udakara 12.279 meter persegi, udakara 150 karyawan.

Kunci Silinder Cerdas

Zhejiang LEIYU Intelligent Hardware Co., Ltd. didegaké ing taun 2006, dununge ing No. 8 Lemon Road, Ouhai Economic Development Zone, Wenzhou City, Zhejiang China. Leiyu basis produksi ing Taishun yaiku pabrik kunci profesional, pabrik produksi nutupi jembaré udakara 12.279 meter persegi, udakara 150 karyawan.


Ninggalake Pesen Sampeyan