• Terobosan Teknis

    Ing taun 2008, Leiyu nggawe terobosan teknologi ing produksi bahan aluminium oksida, lan nggawe paduan aluminium sing sehat lan ramah lingkungan kanthi kinerja apik sing diarani aluminium Apple.

    Inovasi lan Pangembangan

    Wiwit madeg LEI-U, Lei Yu negesake prioritas kualitas produk, lan entuk luwih saka 80 hak kekayaan intelektual, luwih saka 50 sertifikasi Cina lan manca negara, lan 8 paten inti. Produk utama wis lulus sertifikasi kunci elektronik BHMA Amerika, sertifikasi keamanan geni UL Amerika, lan sertifikasi kunci elektronik CE Eropa.

  • LURU NGUNAK SMART SMART kaping pisanan —- LEI-U

    Ing 2019 LEI-U jinis kunci lawang cerdas anyar LVD-05 lair. Ana 4 paten inti lan bisa digunakake ing umume basa ing saindenging jagad. Kunci cerdas iki bisa digunakake kanggo omah pribadi, kantor komersial, bangunan perumahan lan liya-liyane.

    LVD-05 Ngganti imajinasi masarakat babagan kunci pinter tradisional

  • LVD-06 SMART LOCK 2.0

    Ing wulan Mei taun 2020, LVD-06 2.0versi diterbitake, kerja sama karo aplikasi kunci Tuya sing cerdas lan TT kanggo nggawe urip sing cerdas. Tujuane yaiku supaya urip luwih gampang lan aman.

  • Katon BALIK

    Saiki, kunci cerdas LEI-U "terbuka" diekspor menyang luwih saka 20 negara ing jaban rangkah, ing Amerika Utara, Asia Selatan, Asia Tenggara, Eropa, Amerika Tengah lan wilayah liyane. Lan nggawe hubungan kerjasama jangka panjang sing stabil karo pelanggan materi bangunan lokal, pasar super lan jinis pelanggan liyane.

    Ing LEI-U Home, kita yakin manawa lawang omah ora mung kanggo njaga omah sampeyan aman saka pengunjung sing ora dikarepake. Iki uga babagan ngidini wong sing bener mlebu - ing wektu sing tepat.

    Ninggalake Pesen Sampeyan