Pitakon sing asring ditakonake

  • Apa bedane kunci pintar LEI-U lan kunci liyane ing pasar?

    Kunci bentuk bunder gaya anyar, cocog kanggo telapak tangan manungsa, gampang ditangani lan gabungke kabeh fungsi teknologi.
    Kita nggunakake kerajinan anyar padha karo bahan telpon ing aluminium anodised. Ora ana peeling, Ora ana karat, Ora ana logam abot, Ora ana formaldehida lan zat-zat liyane sing mbebayani, Permukaan sing alus kanthi warna mewah, Aman lan sehat. Pemindai driji, kanthi semikonduktor dhewe, siyap siyap kanggo pangenalan presisi tinggi lan kecepatan tinggi. Kecepatan pangenalan dirancang kanggo tetep ing sangisore 0,3s, lan tingkat penolakan kurang saka 0,1%
  • Kepiye yen lawang ora bisa dibukak nganggo kunci sing cerdas?

    Nalika lawang ora bisa dibukak nganggo akses bekas driji, priksa manawa disebabake amarga alasan ing ngisor iki: Kesalahan 1: Mangga konfirmasi spindle yen lebokake banjur ngalih menyang arah sing bener ("S"). Kesalahan 2: Mangga dipriksa nganggo gagang njaba manawa kabel kasebut metu ing njaba lan ora dipasang ing bolongan kasebut.
    * Mangga tindakake manual pangguna utawa vedio kanggo nginstal kunci sing cerdas, aja nginstal kanthi imajinasi.
  • Kepiye yen batere kunci cerdas dadi rata?

    Kunci Smart LEI-U bisa digunakake nganggo papat baterai AA standar. Sanalika level pangisian daya batere mudhun ing ngisor 10%, kunci pinter LEI-U ngabari sampeyan kanthi nada cepet lan sampeyan duwe cukup wektu kanggo ngganti batere. Kajaba iku, versi anyar LEI-U nambah port daya darurat USB lan sampeyan uga bisa nggunakake tombol kanggo ngunci / mbukak kunci. Umur batere umure udakara 12 wulan. Konsumsi daya Smart Lock sampeyan gumantung karo frekuensi tumindak kunci / mbukak kunci lan gampang tumindak aktuasi kunci. Sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan batere ing kene.
  • Apa garansi produk?

    Kirimake produk sampeyan menyang LEIU
    Online utawa liwat telpon, kita bakal ngatur kiriman kanggo produk sampeyan menyang Departemen Perbaikan LEIU - kabeh ana ing jadwal sampeyan. Layanan iki kasedhiya kanggo produk LEIU sing paling akeh.
  • Apa aku bisa mbukak kunci lawang kanthi adoh nggunakake Aplikasi?

    Ya, Cukup sambung karo gateway.

Babagan LEI-U

LEI-U Smart minangka garis merek anyar Leiyu sing cerdas lan didegake ing taun 2006, dununge ing No. 8 Lemon Road, Ouhai Economic Development Zone, Wenzhou City, Zhejiang China. Leiyu basis produksi ing Taishun yaiku produsen kunci profesional, pabrik produksi jembaré udakara 12.249 meter persegi, udakara 150 karyawan. Produk utama kalebu kunci cerdas, kunci mekanik, aksesoris hardware lawang lan jendhela.

 

Pemasok Vanke

Wiwit taun 2013, kerja sama LEI-U karo Vanke lan dadi pemasok tingkat A Vanke, nyediakake 800.000 set kunci Vanke Group saben taun, lan nggawe hubungan jangka panjang.

Kerjasama Brand

LEI-U nyedhiyakake layanan ODM kanggo luwih saka 500 rekan industri kunci, kalebu pabrik pabrikan utama ing saindenging jagad.

Program Apartemen Cerdas LEI-U

Gampang ngrampungake manajemen omah, Pemukiman tagihan, ngatasi hotel / apartemen / omah lan akeh masalah manajemen urip

Ninggalake Pesen Sampeyan