LVD-06SF

Katrangan singkat:

LVD-06SF minangka kunci bekas driji semi-konduktor aloi seng kanggo lawang kayu utawa lawang kayu utawa lawang logam. Kabeh ing siji kunci lawang sing cerdas, yaiku sing paling laris ing lini produk anyar.

Navigasi swara supaya gampang dioperasikake

Alarm voltase sithik

Keypad layar tutul, digit cahya mburi biru

Nangani sing bisa dibalekake

Angkat gagang kanggo kunci dobel

 


Detail Produk

Parameter Produk

Fitur Produk

Fungsi

Instalasi

Dhukungan

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

    • Materi

      Paduan Aluminium Kapadhetan Dhuwur

    • Perawatan lumahing

      Anodisasi

    • Pamaca Sidik Jari

      Pangenalan sidik jari urip, pangenalan kacepetan 0,5 detik

    • Kapasitas Administrator

      100 PCS

    • Kapasitas Panganggo

      100 PCS

    • Kapasitas Sidik Jari

      100 PCS

    • Kapasitas Sandhi

      20PCS

    • Kapasitas Kertu IC

      50 PCS

    • APLIKASI

      Aplikasi TUYA (Bluetooth)

    • Mbukak kunci Mode

      Sidik jari (opsional), Sandhi, Card IC, Bluetooth, Kunci

    • Resolusi Sidik Jari

      500 DPI

    • Tingkat Penolakan Salah

      (FRR) <0,1%

    • Tingkat Nampa Palsu

      (FRA) <0,001%

    • Pasokan Daya

      4 Batere PCS AA

    • Daya Serep

      Antarmuka USB

    • Urip Batere

      1 taun

    • Suhu Kerja

      -25 ~ 65 ℃

    • Kelembapan Relatif sing Bisa Digunakake

      20% RG-90% RH

    • Kandel Pintu

      35mm - 65mm

    • Kunci Badan

      Single-Latch, lan cocog kanggo awak kunci sing backset luwih gedhe tinimbang 45mm

    • Werna

      Ireng, Perak, Coklat, Emas

    1. Sensor FPC Swedia, pangenalan kacepetan 0,5 detik

    2. Fungsi alarm cerdas lan fungsi proteksi sandhi, yen sandhi salah dilebokake nganti kaping 5 terus-terusan, sistem bakal dikunci nganti 180 detik, lan alarm swara lan cahya

    3. Mode mbukak kunci sawetara: Sidik Jari, Sandhi, kertu IC, Kunci, Bluetooth

    4. Fungsi kode scramble: tembung sandhi sing valid yaiku 6 nganti 8 digit, sing ndhukung sandhi dummy ngarep lan mburi kanggo nyegah ngintip

    5.Fungsi sidik jari: Teknologi layar tutul cerdas tanpa sidik jari, kolektor kelas militer semikonduktor FPC Swedia, pangenalan sidik jari urip

    6. Fungsi sandhi saiki: APP seluler nggawe sandhi adoh kanggo tamu supaya mbukak kunci lawang

    7. Mode Passage: yen sampeyan kudu mbukak / nutup lawang kanthi asring, sampeyan bisa nguripake mode iki

    8. Pitakon cathetan akses: Sampeyan bisa mriksa cathetan akses kapan wae kanthi App

     

    1. Mode Passage: Yen sampeyan kudu mbukak / nutup lawang kanthi asring, sampeyan bisa nguripake mode iki, banjur kabeh wong bisa mbukak kunci lawang tanpa sidik jari, kertu IC, tembung sandhi utawa Bluetooth.

    2. Mode Kunci Aman: Kajaba APLIK, kabeh bekas driji, sandhi lan kertu IC pangguna ora bisa mbukak kunci.

    3. Manajemen Anggota: Ana rong jinis anggota, anggota kulawarga lan anggota Liyane. Idin sing beda bisa disetel miturut anggota liyane.

    4. Gawe Sandhi: administrator bisa nggawe sandhi ing Aplikasi kanthi 2 mode sing dipilih, kalebu permanen, wektu lan siji wektu.

    5. Query Records Akses: Sampeyan bisa mriksa kabeh cathetan akses kapan wae.

    6. Manajemen Apartemen: aplikasi iki bisa ngirim sandhi kanthi langsung, mriksa lan mriksa, mriksa dhaptar penyewa, mriksa cathetan akses, nambah dhaptar cabang, lan mbayar biaya sewa lan utilitas. Sing duwe omah bisa ngirim sewa tagihan menyang panyewa dening TT Renting App. RUU kasebut bisa kalebu: nyewa, banyu lan listrik, gas, properti lan liya-liyane. Aplikasi iki nyedhiyakake fungsi manajemen seluler sing apik kanggo apartemen lan omah.

    1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4) 1 (5)

    LOKASI TUYA / TT

  • Ninggalake Pesen Sampeyan

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Ninggalake Pesen Sampeyan