page_banner

Babagan LEI-U

Zhejiang Leiyu Intelligent Hardware Technology Co., Ltd. didegaké ing2006, dununge ing No 8 Lemon Road, Ouhai Economic Development Zone, Wenzhou City, Zhejiang China. Leiyu basis produksi ing Taishun yaiku produsen kunci profesional, pabrik produksi nutupi area meh 12.279 kothak meter, udakara 150 karyawan. Produk utama kalebu kunci cerdas, kunci mekanik, aksesoris hardware lawang lan jendhela. Liyuyu duwe hubungan kerjasama jangka panjang karo para pemasok perusahaan real estate domestik sing misuwur kayata Vanke lan Real Estate Haier, lan wis dadi hardware ndhukung kualitas dhuwur saka Vanke lan Haier Real Estate, kanthi sumber taunan 500.000 set kunci. Perusahaanei independen nggawe produk seri kunci "open-open" asli global ing taun 2018 lan entuk pirang-pirang paten nasional sing ditrapake kanggo kantor lan omah. Leiyu meluncurake "Rencana Apartemen Cerdas" supaya gampang ngatur omah, Penyelesaian tagihan, ngrampungake hotel / apartemen / omah lan akeh masalah manajemen urip, uga menehi solusi khusus karo omah sewa, apartemen sewa, manajemen hotel, kantor perusahaan.

SEJARAH MEREK

2008

Terobosan Teknis

Ing taun 2008, Leiyu nggawe terobosan teknologi ing produksi bahan aluminium oksida, lan nggawe paduan aluminium sing sehat lan ramah lingkungan kanthi kinerja apik sing diarani aluminium Apple.

Inovasi lan Pangembangan

Wiwit madeg LEI-U, Lei Yu negesake prioritas kualitas produk, lan entuk luwih saka 80 hak kekayaan intelektual, luwih saka 50 sertifikasi Cina lan manca negara, lan 8 paten inti. Produk utama wis lulus sertifikasi kunci elektronik BHMA Amerika, sertifikasi keamanan geni UL Amerika, lan sertifikasi kunci elektronik CE Eropa.

2019

LAHIR PUTRA SMART PUTRA LURU ---- LEI-U

Ing 2019 LEI-U jinis kunci lawang cerdas anyar LVD-05 lair. Ana 4 paten inti lan bisa digunakake ing umume basa ing saindenging jagad. Kunci cerdas iki bisa digunakake kanggo omah pribadi, kantor komersial, bangunan perumahan lan liya-liyane.

LVD-05 Ngganti imajinasi masarakat babagan kunci pinter tradisional

2020

LVD-06 SMART LOCK 2.0

Ing wulan Mei taun 2020, LVD-06 2.0versi diterbitake, kerja sama karo aplikasi kunci Tuya sing cerdas lan TT kanggo nggawe urip sing cerdas. Tujuane yaiku supaya urip luwih gampang lan aman.

2021

Katon BALIK

Saiki, kunci cerdas LEI-U "terbuka" diekspor menyang luwih saka 20 negara ing jaban rangkah, ing Amerika Utara, Asia Selatan, Asia Tenggara, Eropa, Amerika Tengah lan wilayah liyane. Lan nggawe hubungan kerjasama jangka panjang sing stabil karo pelanggan materi bangunan lokal, pasar super lan jinis pelanggan liyane.

Ing LEI-U Home, kita yakin manawa lawang omah ora mung kanggo njaga omah sampeyan aman saka pengunjung sing ora dikarepake. Iki uga babagan ngidini wong sing bener mlebu - ing wektu sing tepat.

Pabrik

Kantor Pusat

Pameran


Ninggalake Pesen Sampeyan