Warta

  • LVD-08 NEW DEADBOLT LOCK COMING SOON

    LVD-08 KUNCI BARU DEADBOLT KEDU MINGGU

    Kunci Deadbolt LVD-08 kasedhiya ing pasar Amerika .Pasukan LI-U suwene rong taun kanggo nggawe kunci gaya iki lan bakal diterbitake wulan September. Kunci driji umume digawe saka lathi kunci baja tahan karat, nanging kunci driji sing paling utama yaiku lidah kunci ...
    Waca liyane
  • Smart Lock Nowadays

    Smart Lock Saiki

    Saiki, masa depan sektor kunci cerdas katon luwih padhang. Laporan analis anyar, kayata, ngramal pasar kunci cerdas bakal tuwuh saka USD 1,295.57 yuta ing 2017 dadi USD 3.181.58 yuta ing pungkasan taun 2024. Smar ...
    Waca liyane
  • Smart Door Lock, Gift For Family

    Kunci Pintu Cerdas, Hadiah Kanggo Kulawarga

    Saben musim liburan, akeh wong sing bakal mulih ngancani wong tuwa lan nggawa hadiah, nanging saiki, yen ora cukup mangan lan nyandhang, hadiah sing paling apik kanggo ngirim barang sing awet sing bisa nulungi saben dinane. Bisa nambah kualitas tanduran urip lan nyuda sampah ...
    Waca liyane
  • 9 Smart Home Trends for 2021

    9 Tren Ngarep Smart kanggo taun 2021

    Bayangake sampeyan wis suwene dina ing kantor. Sampeyan sedina mecah mubeng lan saiki sing pengin dilakoni mung mulih lan adhem. Sampeyan mbukak aplikasi omah sing cerdas, ujar "Alexa, aku wis sedina suwene", lan omahmu sing cerdas ngurus liyane ...
    Waca liyane
  • 2021 BEST OF IBSx™ AWARDS

    2021 ANAING TERBAIK IBSx ™

    Produk Jendela & Pintu Paling Apik ---- Kunci Pintu Pintar L-B400 Ing tanggal 15 April 2021. Zhejiang Leiyu Intelligent Hardware Technology co., Ltd nandatangani perjanjian sing ngidini kunci lawang cerdas LVD-06 menyang Hom .. .
    Waca liyane
  • LEI-U “LVD-06” version being published.

    Versi LEI-U "LVD-06" diterbitake.

    LVD-06 versi anyar iki njaga "bentuk bola" padha karo LVD-05 nanging ngluwihi versi lawas, mung diameter 57mm saka bagean gagang. Katon luwih tliti lan gampang ditahan. Lumahing nggunakake aluminium apel lingkungan "teknologi eksklusif" , paduan seng semi-konduktor biometrik ...
    Waca liyane
  • The 21th China(Guangzhou)International Building Decoration Fair 

    Pameran Dekorasi Bangunan Internasional China (Guangzhou) kaping 21 

    8th-11 Juli ------- Kita ana ing stan 19.1-23 ing Guangzhou. Napa Ekspo Bangunan Dekoratif Internasional minangka industri perbaikan omah paling gedhe ing Asia? Aku ...
    Waca liyane
  • LEI-U “LVD-05” SMART LOCK COMING

    LEI-U "LVD-05" KUNCI SMART LINGKUNG

    Ing tanggal 15 Juni 2019 LEI-U "LVD-05" SMART LOCK COMING LEI-U jinis kunci lawang cerdas anyar LVD-05 teka 【TEKNOLOGI KUNCI SMART】 Nggandheng 5 cara mlebu tanpa kunci dadi 1 kunci cerdas, ...
    Waca liyane

Ninggalake Pesen Sampeyan